12/12/07

ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ 195.500 ΕΥΡΩ.
ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΕΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛHΣH ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ «ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖI ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΞΩ. ΤΩΡΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
ΤΩΡΑ ΔΕ ΟΛΟΙ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔ.ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ).
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 1700ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ), ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΚΑΙ 6 ΕΤΩΝ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞ'ΑΠΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ Η Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ katagelon@yahoo.gr ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ Ε-MAIL MOY

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO BHMA THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/12/2007 Κατηγορούνται ότι εξαπατούσαν υποψήφιους αγοραστές
Οι ατσίδες με τα ταξί-«μαϊμούδες»
Τα θύματα στις μηνύσεις τους καταγγέλλουν ότι έχασαν μεγάλα χρηματικά ποσά - τι προέκυψε από τη δικαστική έρευνα
ΜΑΡΙΑ ΤΣΩΛΗ
Ανθρωποι της αγοράς, με... πρόσωπο, εξυπηρετικοί και καλοδιάθετοι, τόσο ώστε να «περνούν» ως πραγματικοί έμποροι ταξί, καταφέρνουν ανενόχλητοι επί χρόνια να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαπατώντας όποιον πέφτει στα νύχια τους. Θύματά τους επίδοξοι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, οι οποίοι, στην προοπτική ενός γερού μεροκάματου που θα κέρδιζαν με ένα όχημα και μια άδεια ταξί, προχωρούν στην αγορά τους. Τα λεφτά πληρώνονται πάντα προκαταβολικά. Προσυμφωνημένα. Αλλά όσο βλέπουν οι υποψήφιοι αγοραστές ταξί... Υπό έρευνα βρίσκεται υπόθεση απάτης με θύματα υποψήφιους αγοραστές ταξί .
Η κομπίνα, όπως τουλάχιστον περιγράφεται στις μηνύσεις των θυμάτων, είναι απλή, καλοστημένη και αποδοτική για τους κατηγορουμένους. «Αλιεύουν» τα θύματά τους καταχωρίζοντας αγγελίες στον Τύπο και προσφέροντας τις πιο ευνοϊκές τιμές στην αγορά. Δέχονται τους υποψήφιους αγοραστές στη διεύθυνση που κάθε φορά έχει η «επιχείρηση» ως έδρα. Μπροστά έχουν συνήθως ένα σταθμευμένο ταξί για να πιστοποιεί ότι όλα έχουν καλώς.
* Το σκηνικό της απάτης
Οι κατηγορούμενοι για να πείθουν τα θύματά τους ότι η συναλλαγή μαζί τους είναι απολύτως νόμιμη και δεν ενέχει κανένα ρίσκο διαπραγματεύονται παρουσία (;) συμβολαιογράφου ως και τη σύνταξη των συμβολαίων. Φυσικά δεν τα υπογράφουν ποτέ, επικαλούμενοι κάθε φορά διαφορετικές προφάσεις. Εν τω μεταξύ έχουν φροντίσει να εισπράξουν από τα θύματά τους το τίμημα.
Την επόμενη στιγμή εξαφανίζονται. Αλλάζουν διεύθυνση, τίτλο, υπεύθυνο... Και αν οι απελπισμένοι και χρεωμένοι «πελάτες» τους τούς εντοπίσουν, τους καθησυχάζουν προσφέροντάς τους συναλλαγματικές. Φυσικά μετά εξαφανίζονται ξανά, αφού οι συναλλαγματικές που μοιράζουν δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.
Μεταξύ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, σε σειρά μηνύσεων που ερευνά η Δικαιοσύνη, εμφανίζονται οι Γεώργιος Καρανίκας, Αλέξανδρος Κουτσουμπέλης και Θεόδωρος Ανδριανόπουλος.
* Αλλάζουν έδρα και όνομα
Οπως προκύπτει από το σύνολο των δικογραφιών - δεν τις χειρίζεται ένας ανακριτής και άρα είναι αμφίβολο αν κάθε δικαστικός λειτουργός γνωρίζει την ώρα που εξετάζει τους κατηγορουμένους για την ύπαρξη και άλλων συναφών δικογραφιών εις βάρος τους -, η «επιχείρηση» εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της με τη μέθοδο της αλλαγής έδρας έπειτα από κάθε «αγοραπωλησία» και την εμφάνιση διαφορετικού κάθε φορά προσώπου ως ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Συνήθως συστήνονται στους πελάτες τους με ψεύτικο όνομα και διαφορετική ιδιότητα. Πότε ως μεσίτες, πότε ως έμποροι αυτοκινήτων και πότε ως αυτοκινητιστές ή ιδιοκτήτες ταξί οι ίδιοι.
Το πιο σκανδαλώδες όλων, όπως προκύπτει από πρόσφατες καταγγελίες, είναι ότι δεν έχουν σταματήσει τη δράση τους ούτε αφότου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτή την περίοδο έχει στηθεί νέο μαγαζί εμπορίας ταξί σε νέα διεύθυνση στην περιοχή της Καλλιθέας και οι δράστες χρησιμοποιώντας «αχυρανθρώπους» εξακολουθούν ανενόχλητοι να εξαπατούν όσους ανυποψίαστους επιχειρούν να αγοράσουν άδειες και οχήματα ταξί.
Πρόσφατα απολογήθηκε ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας κυρίας Δέσποινας Σταθοπούλου ο Γ. Καρανίκας, ο οποίος αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Αλλά, όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλη προγενέστερη υπόθεση, για την οποία μάλιστα έχει παραπεμφθεί σε δίκη με δύο βουλεύματα, ένα του Συμβουλίου Πρωτοδικών και ακολούθως του Συμβουλίου Εφετών. Το επόμενο βήμα του ωστόσο δεν ήταν η αναστολή των δραστηριοτήτων του. Προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, ενώπιον του οποίου εκκρεμεί αίτηση αναίρεσης κατά του δευτεροβάθμιου παραπεμπτικού βουλεύματος. Και η ιστορία συνεχίζεται...
* Τι καταγγέλλουν τα θύματα
Στη μήνυσή της εις βάρος του κυκλώματος η κυρία Ευγενία Τζανάκη - ένα από τα θύματα - η οποία στρέφεται κατά τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Κουτσουμπέλης, αναφέρει: «Οι μηνυόμενοι δηλώνουν ότι ασκούν άλλοτε το επάγγελμα του αυτοκινητιστού, άλλοτε του εμπόρου αυτοκινήτων ΔΧΕ και άλλοτε του μεσίτου. (...) Λειτουργούν δύο-τρία καταστήματα στην περιοχή των Αθηνών (ένα στην οδό Δράκοντος αριθμ. 81, ένα στην οδό Λένορμαν αριθ. 163 και πιθανόν και τρίτο στην οδό Λιοσίων)». Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κυρία Τζανάκη, με τα ψέματα και τη συνδρομή «συμβολαιογράφου», μιας κυρίας η οποία συντάσσει και υπογράφει συμβόλαια ή πληρεξούσια, υπεξαιρούν από τα θύματά τους τεράστια ποσά.
Πόσα ακριβώς; Ο κ. Ιωάννης Μυλωνάς, ο οποίος θέλησε να αγοράσει άδεια και ταξί εξ ημισείας με άλλον συνάδελφό του, αναφέρει στη μήνυσή του εις βάρος του Αλέξανδρου Κουτσουμπέλη και του Θεόδωρου Ανδριανόπουλου: «Στις 9.10.2006 πληρώσαμε το ποσό των 90.000 ευρώ με την υπ' αρ. επιταγή ΓΓ 57250671-6 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, υπογράψαμε προσύμφωνο και οι εγκαλούμενοι μας επαναβεβαίωσαν ότι στις 11.10.2006 θα γινόταν η οριστική μεταβίβαση της αδείας στα γραφεία τους, από όπου θα παραλαμβάναμε και το αυτοκίνητο». Στην αγορά οι τιμές για την αγορά μιας άδειας ξεπερνούν τα 170.000 ευρώ, ενώ ένα αυτοκίνητο κοστίζει από 30.000 ευρώ και πάνω.
* Αφαντοι οι ιδιοκτήτες
Αλλά εκείνη την ημέρα έλειπαν και το αυτοκίνητο και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. «Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους αλλά δεν απαντούσαν σε κανένα από τα τηλέφωνά τους, ούτε κινητά ούτε σταθερά. Ούτε και στο μαγαζί ήρθαν» αναφέρει ο κ. Μυλωνάς. «Τη Δευτέρα 16.10.2006 που πήγαμε ξανά στο μαγαζί βρήκαμε τον Θεόδωρο Ανδριανόπουλο. Κάλυπτε συνεχώς τον Αλέξανδρο Κουτσουμπέλη. Μας είπε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, προσποιούνταν τον ανήξερο, του τηλεφωνούσε και μας έλεγε ότι δήθεν ψάχνει χρήματα από άλλες μάνδρες, δανεικά, για να μας καλύψει και να μας επιστρέψει τα χρήματα...» καταλήγει ο μηνυτής.
Εις βάρος των κατηγορουμένων στην υπόθεση των αγοραπωλησιών ταξί-«μαϊμούδων» στρέφονται ήδη με μηνύσεις τους και οι κκ. Σωτήριος Τσάνης και Αγγελέτος Μενδρινός και ο κατάλογος φαίνεται ότι θα αυξηθεί και άλλο.
Το ΒΗΜΑ, 23/12/2007 , Σελ.: A42
Κωδικός άρθρου: B15246A421

Ανώνυμος είπε...

* Η συμμορία
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
auto-corner.gr ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Περιμένετε μέχρι\να φορτώσει η σελίδα.
www.auto-corner.gr/ - 4k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες


* Η συμμορία των εμπόρων ταξί-«μαϊμούδων» εξελίσσεται σε Λερναία Υδρα
Colpo grosso με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
Πώς μπορείτε να χάσετε το όχημα που θέλετε να πουλήσετε ή να εξαπατηθείτε με το ακίνητο που ονειρεύεστε να αγοράσετε...
ΜΑΡΙΑ ΤΣΩΛΗ
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έτοιμα προς πώληση. Οι έμποροι παζαρεύουν προς τα κάτω τις τιμές των οχημάτων που αγοράζουν για να τα μεταπωλήσουν με μεγαλύτερο κέρδος. Οι απατεώνες όμως δεν κάνουν τέτοιου είδους παζάρια και έτσι εξαπατούν ευκολότερα τα υποψήφια θύματά τους
Συμμορία των εμπόρων ταξί-«μαϊμούδων».
Σε Λερναία Υδρα έχει εξελιχθεί η συμμορία των εμπόρων ταξί-«μαϊμούδων». Πολυεπίπεδη και πολυπλόκαμη, η εγκληματική δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους «αχυρανθρώπους» της ετοιμάζουν και νέο «colpo grosso», αυτή τη φορά στην αγορά ακινήτων. Και όλα αυτά ενώ ορισμένα από τα μέλη της είναι ήδη υπόλογα στη Δικαιοσύνη για την ως σήμερα δράση τους. Οι πρωταγωνιστές αυτής της συμμορίας είναι μάστορες στην ψυχολογία, δεινοί παίκτες στην αγορά, λένε οι εξαπατημένοι. Σου δημιουργούν την εντύπωση ότι πίσω τους ρέει άφθονο και ζεστό χρήμα.


Εχοντας ως στόχο την επέκταση της... πελατείας τους, άλλαξαν ρόλο και από πωλητές έγιναν αγοραστές. Οπως καταγγέλλουν, αντί να καταχωρούν αγγελίες στον Τύπο, όπως έκαναν μέχρι πρότινος, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές ταξί, «ξεσκονίζουν» όλες τις αγγελίες πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τηλεφωνούν στους ιδιοκτήτες τους για να τα αγοράσουν. Δεν προχωρούν σε κανένα παζάρι, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι μάντρες. Είναι πρόθυμοι να καταβάλουν την τιμή που τους ζητούν και επιπλέον μέσα στο ποσό αυτό να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν και όλα τα γραφειοκρατικά. Αφού εξασφαλίσουν τα χαρτιά και δώσουν μια στοιχειώδη προκαταβολή, παίρνουν στην κατοχή τους το ΙΧ, το οποίο
σπεύδουν να μεταπωλήσουν.

Συνήθως και προκειμένου να υποδυθούν τους αδιάφορους, που δεν κόπτονται για την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, πραγματοποιούν αναπάντητη κλήση σε αυτούς που θέλουν να πωλήσουν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητά τους. Εκείνοι βρίσκουν τις κλήσεις και καλούν το νούμερο που τους κάλεσε. Η συζήτηση μεταξύ ιδιοκτήτη και ενδιαφερόμενου αγοραστή ξεκινά. Από την τηλεφωνική συνομιλία συνήθως καταλαβαίνουν με τι άτομα έχουν να κάνουν.
Αν αντιληφθούν ότι αυτός με τον οποίο συνομιλούν είναι «ζόρικος» και δεν μπορούν εύκολα να τον εκμεταλλευθούν, δεν προχωρούν στην αγοραπωλησία. «Εχουν απίστευτη ικανότητα σε αυτά» λένε πολλά από τα θύματα. Στην περίπτωση που όλα δείχνουν ότι μπορούν να εξελιχθούν απρόσκοπτα, οι κατηγορούμενοι σε πολλές κατηγορίες για σειρά περιπτώσεων απατών, δίχως να προβούν σε οποιοδήποτε παζάρι, δέχονται να καταβάλουν το ποσό που τους ζητούν οι ιδιοκτήτες των μεταχειρισμένων ΙΧ αυτοκινήτων, πρακτική δελεαστική, καθώς οι μάντρες αυτοκινήτων συνήθως «παζαρεύουν» προς τα κάτω την τιμή.
Επιπλέον προθυμοποιούνται να αναλάβουν τους ελέγχους του αυτοκινήτου, να το περάσουν ΚΤΕΟ και να προβούν στην τακτοποίηση όλων των εγγράφων και των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας. Τέλος, δίνουν μια στοιχειώδη προκαταβολή και παραλαμβάνουν τα μεταχειρισμένα, τα οποία τελικά δεν εξοφλούν, ενώ στο μεταξύ έχουν φροντίσει να τα έχουν «σκοτώσει».
«Η προκαταβολή που δίνουν σε καθέναν από τους ιδιοκτήτες δεν είναι σταθερή. "Διαβάζουν" το θύμα τους και διαφοροποιούν κατά περίπτωση το ποσό» υποστηρίζει ένα από τα θύματα των κατηγορουμένων που παρακολουθεί στενά τη δράση τους. «Είναι αδίστακτοι και πολύ καλά οργανωμένοι. Είναι μαέστροι του είδους, "διαβάζουν" αυτόν που έχουν απέναντί τους» συμπληρώνει ακόμη ένα από τα δεκάδες θύματα.
«Εχουν δυνατή έκφραση λόγου και πειθούς. Φυσικά δεν την πατάνε όλοι. Συγκεκριμένα, πριν από τρεις εβδομάδες κάποιος τους πούλησε ένα αυτοκίνητο Smart. Μετά από μία-δύο ημέρες εκείνος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε δικηγόρο και Αστυνομία και του έδωσαν τα χρήματα επί τόπου. Δεν τους συμφέρει η φασαρία, δεδομένου ότι είναι πελάτες της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας» περιγράφει ο ίδιος μηνυτής.
Οι καταγγελίες είναι πράγματι σημαντικές και αν επιβεβαιωθούν θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρακτικές των επιτηδείων επιχειρηματιών. Μένει στη Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της να ερευνήσουν αν πράγματι όλα όσα καταγγέλλονται ευσταθούν και, αν ναι, να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους υπαιτίους. Χαρακτηριστική και η επόμενη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, πριν από δύο εβδομάδες, μέλη της «εγκληματικής ομάδας» αγόρασαν με χρηματοδότηση ένα Mini Cooper, μαύρου χρώματος, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε ανατολική χώρα, ενώ την ίδια ώρα δήλωσαν κλοπή προκειμένου να απαλλαγούν από τη μίσθωση.
Μεταξύ των υπολόγων στη Δικαιοσύνη είναι ο Αλέξανδρος Κουτσουμπέλης, του οποίου η σύζυγος είναι αυτή που το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να συστήσει τεχνική εταιρεία. Οι «καμένες» γλώσσες των θυμάτων του άντρα της λένε ότι πρόκειται για έναν από τους πολυάριθμους «αχυρανθρώπους» που συχνά-πυκνά αξιοποιεί η συμμορία για να βγαίνει από τα αδιέξοδά της. «Και επειδή στην προκειμένη περίπτωση το αδιέξοδο είναι μεγάλο» λένε τα θύματά του που έχουν επιδοθεί σε σειρά ερευνών προκειμένου να καταφέρουν να στείλουν τους υπαιτίους της οικονομικής καταστροφής τους στη φυλακή «ο κ. Κουτσουμπέλης και η παρέα του έβαλαν τη σύζυγό του να συστήσει τεχνική εταιρεία ώστε να καταφέρουν από μια τόσο πρόσφορη αγορά όσο η αγορά ακινήτων να αποκομίσουν οφέλη εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών που φιλοδοξούν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι».
Το πρώτο διάστημα της δράσης τους οι «επιτήδειοι επιχειρηματίες» κατηγορούνται ότι «αλίευαν» τα θύματά τους καταχωρώντας αγγελίες στον Τύπο με τις οποίες προσέφεραν ταξί και άδειες ταξί στις πιο ευνοϊκές τιμές της αγοράς. Με τον τρόπο αυτόν προσείλκυαν τα υποψήφια θύματά τους και στη συνέχεια τους αποσπούσαν σημαντικότατες προκαταβολές χωρίς ποτέ να δίνουν τα οχήματα ταξί ή τις άδειές τους.
«Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα»...
«Εχουν περάσει απίστευτα μεγάλα ποσά από τα χέρια τους. Εχω σκοπό να τους βάλω φυλακή. Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα. Δεν το θέλω αυτό. Θέλω να βλέπω τα χαμόγελα παιδιών και όχι τα κλαμένα τους μάτια για να γελάνε τα δικά μου. Δεν το δέχομαι να "σηκωθούν" άλλοι - όπως λένε στη γλώσσα τους - για να πάρω λεφτά εγώ» δήλωσε στο «Βήμα» ο κ. Ελευθέριος Κατακουζηνός, ένα από τα θύματα της ομάδας που πρόσφατα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για τριπλή απάτη που, όπως υποστηρίζει, διέπραξαν εις βάρος του οι Γεώργιος Καρανίκας, Αλέξανδρος Κουτσουμπέλης, Κωνσταντίνος Λογοθετίδης και Κωνσταντίνος Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυσή του, του πούλησαν μια άδεια, ένα όχημα ταξί και δύο ΙΧ αυτοκίνητα, για την αγορά των οποίων τους έδωσε το δικό του αυτοκίνητο, το οποίο είχε ηλικία κυκλοφορίας μόλις λίγων μηνών. Ο μηνυτής στο δικόγραφό του περιγράφει: «Και ενώ περίμενα να έρθει το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο θα χρεωνόταν η άδεια ταξί που θα αγόραζα, άρχισαν ξαφνικά να μου λένε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου γιατί δήθεν δεν πληρούσε κάποιες προϋποθέσεις και να μην ανησυχώ και ότι είναι τίμιοι άνθρωποι και θα τελείωναν την επόμενη ημέρα τον εκτελωνισμό και διάφορες άλλες τέτοιες προφάσεις και δικαιολογίες, τις οποίες και καλόπιστα πίστεψα, και έφυγα εμφανώς στενοχωρημένος και απογοητευμένος, γιατί αφενός είχαμε δώσει τα χρήματα αυτά στον Καρανίκα και στη συμμορία απατεώνων, που τότε δεν γνώριζα το ποιόν τους, χωρίς να έχουμε μια εγγύηση στο χέρι μας ότι θα αγόραζα τελικά την άδεια ταξί παρά μόνο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από ανθρώπους που, όπως αποδείχθηκε τελικά, ήταν αδίστακτοι απατεώνες και καταχραστές της καλοπιστίας ανθρώπων σαν και εμένα, που ήμουν ένα από τα θύματά τους».
Οι προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη δεν δηλώνουν αισιόδοξοι γιατί οι πολυάριθμες δικογραφίες εις βάρος των κατηγορουμένων ερευνώνται από διαφορετικούς ανακριτές, με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να μη θεωρούνται «επαγγελματίες απατεώνες», να μην προφυλακίζονται και να εξακολουθούν τη διάπραξη νέων κακουργημάτων.
Την ανησυχία του για την πορεία της υπόθεσης του κ. Ελευθέριου Κατακουζηνού εκφράζει μιλώντας στο «Βήμα» ο δικηγόρος του κ. Δ. Σακαλόγλου: «Καταθέσαμε τη μήνυση εδώ και τέσσερις εβδομάδες. Χρεώθηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος την απέστειλε με την ένδειξη του κατεπείγοντος στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που θα διενεργήσει την προανάκριση. Δυστυχώς το Οικονομικό Εγκλημα, τέσσερις εβδομάδες τώρα, όπως οι αρμόδιοι μας ενημερώνουν, δεν έχει ακόμη λάβει ή ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικογραφία».
Το ΒΗΜΑ, 02/03/2008 , Σελ.: A45

HLIAS είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 282 ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ...ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΛΥΣΤΗ..ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ....

thima είπε...

με το επαγγελμα τις απατης καποιος
ρομπερτος γαρουφαλιας λιοσιων 282

λυστεψε απο εμενα τον ιδιο και πολλους
αλλους 3 000 000 ε .ζει σαν βασιλιας

εξω απο τιν φυλακη γνωστος στις αρχες
μαζι με μπραβους καλυπτετε και εκβιαζει......

10αδες απατες με ταχι εχει διαπραχη ι δικαιωσινη οταν τα πιασεις χονδρα μαλλον δεν υπαρχει

δικαιοσινη... υπαρχει για εμας που δεν εχουμε να λαδοσουμε..
οι κλεφτες και οι απατεωνες σαν
τον ρομπερτο μαλλον ζουν σαν κυριοι

δυστιχος............

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΗ ΣΠΙΤΙΑ!!! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!... ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ!!!... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 0!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!! ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΙΑ ΑΛΟΝΟΝ!!!

kwstas είπε...

apatewnas kai lusths o gagoufalias rompertos liosion 282 .apo th fulakh exw oi kleftes.anagkazei tous odhgous na kleuoun etsi o kosmos lerwnetai.h brwma einai eleutherh.anoixe kai striptiz sth xalkida na ekmetaleuetai kai alles psixes.fusika me ta klemena ta leuta .ntroph kai aisxos oi kleutes na einai eleutheroi kai atimwrhtoi.ntroph stous dikastes afou kai enas amorfwtos tha katalabaine oti o rompertos brwmaei autoi pws den katalabainoun arege..?meta apo para polles dikes kai akoma .?otan exei paei gia 10ades apates se dikasthria!ntroph prwta se auton kai meta ntoph gia tous dikastes .kai se ena paidi na peis tha katalabei pws ekeinoi taxa oxi..?h alhteia etsi kukloforei akoma entelws eleuthera ..pinoun narkwtika kai me mprabous kai pistolia zhtane osa kai oti theloun .oi alhtes tha einai kurioi...as mou pei kapoios..?giati arage o rompertos einai se toses dikes den tous brwmise kati..?mhmpws to blepoune oti skulobrwmaei kai kanoun oti den blepoun.pote tha ta plhrwsei ola ta klemena o rompertos .den einai kai liga 3 000 000 e klemena.ean ta plhrwne se xronia fulakhs arage poses fores isobia eprepe na faei .?

Ανώνυμος είπε...

Με τον ίδιο τρόπο που αναφέρετε, ο Ρομπέρτος Γαρουφαλιάς μου απέσπασε με την ακατανίκητη μαεστρία του πάνω από 250.000 ευρώ και από το 2003 τρέχω από ανακριτή σε ανακριτή αναβολή σε αναβολή και έφεση σε έφεση χωρίς αποτέλεσμα. Άραγε η διαφάνεια που τόσο πολύ απασχολεί αυτή την περίοδο και ενίοτε την εκάστοτε κυβέρνηση θα έχει αποτελέσματα? Πολύ αμφιβάλω γιατί η νομοθεσία είναι ραμμένη κουστουμάκι στα μετρά τους και τους προστατεύει. Όσο για τη δικαιοσύνη είναι αναποτελεσματική και χρονοβόρα και δεν τιμωρεί αυτούς τους κλέφτες και απατεώνες, υπολειτουργεί η συμμετέχει με τον τρόπο της και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζουν τη δράση τους ατιμώρητοι και να θησαυρίζουν σε βάρος των τίμιων θυμάτων τους. Μία βόλτα στα δικαστήρια θα σας πείσει βλέποντας τους Ρομπέρτο Γαρουφαλιά και Καρανίκα να είναι σχεδόν καθημερινά μόνιμοι πελάτες της τυφλής δικαιοσύνης η οποία με ορθάνοικτα μάτια τους αντιμετωπίζει φιλικά.
Θα αναφερθώ και στον Καρανίκα ο οποίος ''έφαγε'' 30 εκατομμύρια από τον Γεώργιο Βλασσά για αγορά ταξί ο οποίος υπέφερε από τα νεφρά του και όταν βρέθηκε δότης στο εξωτερικό δεν προθυμοποιήθηκε να δόση μέρος των χρημάτων που του χρωστούσε για την εγχείρηση με αποτέλεσμα να πεθάνει ο άμοιρος και εδώ πλέον μιλάμε για εγκλήματα
Καλώ οποιανδήποτε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: timoria2010@hotmail.com

PAPADAS είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΥΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗΣ ΔιεύθυνσηΩΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 103
ΠΑΤΡΑ
ΑΧΑΪΑΣ, 26334
ΤηλέφωνοΩ2610312010
Κινητό6977950228 www.fencars.gr

ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ .ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ:
MOY ΠΗΡΑΝΕ 120.000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ Μ6 PORSCHE CAYMAN S EXOYN EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΣΠΑΝΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΦΜ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ?ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΛΛΑ ΕΠΙΤΑΓΩΝ,ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ,ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΕΧΕΙ 200 ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 10.000.000ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ .ΟΛΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥ 200ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΤΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ 10Α ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΒΕACH FAGANE TA LEFTA TOY KOSMOY KAI ANOIGOYNE MAGAZIA.ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ,ΣΠΑΝΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ,ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ 10-30-50 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΤΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΩ? ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΥΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗΣ ΔιεύθυνσηΩΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 103
ΠΑΤΡΑ
ΑΧΑΪΑΣ, 26334
ΤηλέφωνοΩ2610312010
Κινητό6977950228 www.fencars.gr

ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ .ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ:
MOY ΠΗΡΑΝΕ 120.000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ Μ6 PORSCHE CAYMAN S EXOYN EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΣΠΑΝΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΦΜ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ?ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΛΛΑ ΕΠΙΤΑΓΩΝ,ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ,ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΕΧΕΙ 200 ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 10.000.000ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ .ΟΛΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥ 200ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΤΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ 10Α ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡ ΣΤΗΝ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΒΕACH FAGANE TA LEFTA TOY KOSMOY KAI ANOIGOYNE MAGAZIA.ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ,ΣΠΑΝΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ,ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ 10-30-50 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΤΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΩ? ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ

andy είπε...

Καλησπέρα θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο σχετικά με έναν απατεώνα που ασχολείται με μεταβιβάσεις αυτοκινήτων . Το όνομα του είναι Ζαίμης Γεράσιμος

Και εξαπατά τα θύματα του δίνοντας τους συναλλαγματική επιταγή την οποία δεν

Πληρώνει και αφού πρώτα έχει γίνει η μεταβίβαση του αυτοκινήτου εξαφανίζεται .

Οποιος έχει εξαπατηθεί παρακαλώ να εποικοινωνήσει με το παρακάτω mail

andy2ase@yahoo.gr με θέμα ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

για να του κάνουμε και ομαδική μήνυση.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά οι απατεώνες βασίζονται στην έλλειψη γνώσης του κοσμάκη. Να ρωτάτε ειδικούς πρωτού κάνετε οποιαδήποτε κίνηση αγοράς ή πώλησης αυτοκινήτου,ταξί και ακινήτου. Αλλά βέβαια μην εμπιστέυεστε επαγγελματίες που γνωρίσατε χθές. Μόνο επαγγελματίες που είναι χρόνια στην αγορά και το όνομά τους είναι καθαρό. Ρε παιδιά απλά πράμματα. Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζετε οτι αυτήν την στιγμή η Ελλάδα είναι πολύ επικίνδυνη χώρα για οποιαδήποτε συναλλαγή. Δηλαδή ο απατεώνας μπορεί να είναι οποισδήποτε ακόμα και μέσα στις κρατικές υπηρεσίες. Γι αυτό και δεν έρχεται κανένας ξένος να επενδύσει λεφτά στην Ελλάδα. Ενώ η Ελλάδα είναι ιδανική χώρα για επενδύσεις η τρομερή διαφθορά της κοινωνίας και η ηθική σήψη της αποτρέπουν εντελώς οποιονδήποτε ξένο επενδυτή. Γι αυτό άλλωστε και φαλίρισε η Ελλάδα. Δεν έχει πρόβλημα η ελληνική οικονομία. Πρόβλημα έχει η ελληνική κοινωνία η οποία έπεσε στον υπόκοσμο και στην υποκουλτούρα και κατά βάση είναι ημιπαράνομη και εντελώς διεφθαρμένη.

Ανώνυμος είπε...

Pote epitelous tha kanei to prepon h dikeosini akoma eksw o romperto garoufalias limeni ta an8ropakia kai tous eksapati klevontas ekatontades xiliades euro apo pantou vromai o arxikleutaras eleos !!

Ανώνυμος είπε...

Prosoxi romperto garoufalias liosion 282 megalos apateonas opou sas piasi vromate lera kanei th zwh tou klevontas anipoptous agorastes taxi kai oti dipote allo mis8oni ksena taxi kai den apodidi enoikia stous idioktites epitelous enas eisagkeleas den uparxei????

vampir είπε...

Paidia distihos den eiha dei o mlks ta sholia sas Gia ton aliti ton garoufalia kai me eklepse kai emena ,kai ohi mono afto alla otan tou ta zitisa me apeilise kilas o pou...as>Tetoioi anthropoi(anthropoi pou leei o logos) prepei na vriskontai i fitemenoi sto edafos i stin filaki .Polis kosmos ponaei gia afton to po..ti. Alla na eiste sigouroi oti perissotero tha gelasei aftos pou gelaei teleftaios .

Unknown είπε...

πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με τον webmaster?

Leonidas είπε...


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ
ΤΑΞΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΕ
ΚΕΦΑΛΙΔΑ "ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ" ΣΤΙΣ 12/12/07. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως επεσα θυμα απατης και εγωβρηκαν την αγγελια μου απο το car.gr και αφου κλεισαμε ραντεβου και ειδαν την μηχανη μου μου ειπαν οκ αλλα επειδη βιαζοντουσαν να μου κανουν εξουσιοδοτηση να κανω μονος μου την μεταβιβαση και να τους κατεβασω τη μηχανη στην κορινθο αν μπορουσα γιατι δουλευουν.σαν χαζος εκανα την μεταβιβαση....κατεβηκα κορινθο και μου λενε...για να δουμε τα χαρτια οτι ειναι οκ...τα ειδαν και χωρις να μου τα ξαναδωσουν μου λενε μπες στο αμαξι σου(ειχα κατεβασει την μηχανη με τρειλερ)και παμε στην τραπεζα να σου βαλουμε τα λεφτα....στον δρομο....εξαφανιστηκαν για κανα 2 μερες μετα με επαιρναν τηλ. οτι μπηκε η κορη του στο νοσοκομειο και οταν ξεμπερδεψει θα βρεθουμε και αλλες τετοιες δικαιολογιες.πηρα στο κεπ και ειπα αν μπορουν να μην στειλουν τα χαρτια στο υπουργειο και μου ειπαν οκ.πηγα και απο εκει και εκανα μια υπευθυνη δηλωση οτι θελω να ακυρωθει η μεταβιβαση λογω μη πληρωμης απο τον αγοραστη
εχω ηχογραφισει ολες τις κλησεις με αυτον και τελικα πηγα σε δικηγορο για να κανω μηνυση
σημερα εμαθα οτι μου εχει κανει αυτος μηνυση οτι μου εδωσε τα λεφτα στο χερι και πηρα την μηχανη και τα λεφτα και εφυγα......πως μπορω να ακυρωσω την μεταβιβαση και εκτος απο την μηνυση τι αλλο μπορω να κανω ωστε να ειμαι κατοχυρωμενος γιατι σε 20/30 μερες θα ερθει απο το υπουργειο η αδεια στο ονομα του και σιγουρα θα ερθει με την αστυνομια και θα μου ζηταει ρην μηχανη(ευτυχως δςν του την αφησα εκεινη τη μερα)

Ανώνυμος είπε...

Kopriti garoufalia eirthe h wrasou tha sapisis sth fulaki alhtara 8rasideile kopro ....

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αναφέρω μια ρήση που λέμε οι άνθρωποι του επίπλου ,"Δέκα φορές μετράμε και μια φορά κόβουμε", που σημαίνει πως εάν είναι να κάνουμε μια συναλλαγή με κάποιον άνθρωπο, τον ψάχνουμε λίγο, ρωτάμε για το ποιος είναι και κινούμαστε προσεχτικά, βέβαια κατανοώ πως κάποιες φορές η "σειρήνες" είναι πολλές και αρκετά δελεαστικές. Ελπίζω τουλάχιστον το πάθημα κάποιων, ανθρώπων να γίνει μάθημα σε όλους εμάς και εύχομαι να βρουν έστω και αργά το δίκιο τους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Unknown είπε...

Κύριε Χρυσοχοΐδη σας παρακαλώ εαν Υπάρχει δικαιοσύνη πράξατε τα δέοντα δεν έχω αλη υπομονή έχω κάνει αγωγή

Unknown είπε...

Κλειστετον φυλακή για να μην πάω εγώ φυλακή αφοσων έχει κάνει κακουργήματα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΒΟΥΤΑΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΤΑ ΓΕΛΙΑ,ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟ Κ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ,ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.ΟΤΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ 8ΕΛΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΥΣΙΔΑ Κ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΑΕΙ.ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.