3/10/08

ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗN UPS DELIVERY

Είχα παραγγείλει μέσω Internet EBAY ένα LAPTOP SONY αξίας 900 ευρώ.
Ο πωλητής από Αγγλία, όπως συνήθιζε από ότι μου είπε, το έστειλε με την UPS Αγγλίας με παραλαβή από την εδώ στην Ελλάδα UPS που εδρεύει στη Γλυφάδα.
Δυστυχώς όμως το Laptop ποτέ δεν το παρέλαβα διότι κλάπηκε είτε από το προσωπικό της UPS είτε από αμέλεια του οδηγού της από το αυτοκίνητο του. Τραγελαφικά πράγματα, και το πρωτάκουστο είναι όπως ισχυρίζεται η υπεύθυνη της UPS ότι δεν δικαιούμαι αποζημίωσης εκτός ίσως από 100 δολάρια Αμερικής, και αυτά αν το αποφασίσει η UPS Αγγλίας!!!!!!!!
Σημειωτέον ότι εγώ το πλήρωσα προκαταβολικά μέσω PAY Pal, για όσους ξέρουν, διότι έτσι γίνεται η αγορά.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω????
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια μεταφορική εταιρεία κλέβει τους αθώους πελάτες της. Αυτά όμως συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2008.

9 σχόλια:

amnos είπε...

Μπες αν θελεις στο site : gamato.org κανε εγγραφη αν δεν εισαι μελος και στην κατηγορια others αναζητησε το :"ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ", θα βοηθηθεις παρα πολυ!!

amnos είπε...

Μπες αν θελεις στο site : gamato.org κανε εγγραφη αν δεν εισαι μελος και στην κατηγορια others αναζητησε το :"ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ", θα βοηθηθεις παρα πολυ!!

Ανώνυμος είπε...

Χθες το βράδυ, στις 10/03/09, παρακολουθούσα το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο».
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η παρουσιάστρια του παιχνιδιού κυρία Αλιμπέρτη μας προέτρεπε, εμάς που παρακολουθούσαμε από το σπίτι, να απαντήσουμε σε μία ερώτηση και να στείλουμε sms που κοστίζει 2,38Ξ ώστε να μπούμε σε κλήρωση και να κερδίσουμε 1000Ξ. Έτσι έκανα κι εγώ αφού ήμουν σίγουρη για την απάντηση. Όταν τελείωσε το τηλεπαιχνίδι και επειδή δεν είχα δει το όνομα του τηλεθεατή που κληρώθηκε τηλεφώνησα στον ΑΝΤ1 για να το μάθω. Η κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο όταν την ρώτησα μου απάντησε το εξής ΤΡΑΓΙΚΟ: «Αυτά τα επεισόδια γυρίστηκαν κάνα χρόνο πριν και δεν υπάρχει αντίκρισμα!!!» Μετά το πρώτο σοκ που έπαθα καθώς ένιωσα απίστευτο κορόιδο της έκανα την εξής ερώτηση: «καλά, κι εμείς τότε γιατί παίζουμε? Γιατί μας προτρέπει η κυρία Αλιμπέρτη να στείλουμε μήνυμα και να πληρώσουμε 2, 38 ευρώ;» Η απάντηση της ήταν «δεν ξέρω, τα παράπονά σας στο 2106855511». Τηλεφώνησα αμέσως στο νούμερο αυτό και βγήκε ένας τηλεφωνητής ο οποίος με ενημέρωνε ότι πήρα στην ENA PRODUCTIONS και ότι αν ήθελα οτιδήποτε θα έπρεπε να αφήσω μήνυμα και θα επικοινωνούσαν αυτοί μαζί μου. Το τραγικό συνεχίζεται... μόλις πήγα να μιλήσω μετά τον χαρακτηριστικό ήχο ένα δεύτερο μήνυμα με ενημέρωνε ότι η θυρίδα ήταν γεμάτη και δεν μπορούσα να αφήσω κανένα μήνυμα!!!
Είναι τουλάχιστον ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, να κλέβουν τόσο απροκάλυπτα και να μην τιμωρείτε κανένας.
Ελπίζω ότι δεν θα φοβηθείτε τον Κυριακού και ότι θα δημοσιεύσετε το μήνυμα μου. Βεβαίως είναι στη διάθεση σας όλα μου τα προσωπικά στοιχεία ανά πάσα στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτηθήκατε πόσο θα μπορούσε να σας κοστίσει η επισκευή ενός chassis σε ένα μικρό κασετοφωνάκι της SONY αξίας καινούργιο στον Κωτσόβολο μόλις 61 Ευρώ, αν το δώσετε στο Εξουσιοδοτημένο Service της Sony Γ. Αρματάς & Σία OE στην οδό Αργυρουπόλεως 65 στην Αργυρούπολη;

Όσο και αν σας φανεί απίστευτο, μου ζήτησαν 130 Ευρώ, από τα οποία τα 10 Ευρώ τα πλήρωσα υποχρεωτικά και αγύριστα, για να το δούνε το κασετοφωνάκι, και θα μου απαντούσαν «μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες» που όμως έγιναν 20 ημέρες και μετά από επίμονα τηλεφωνήματά μου έμαθα το ποσό που μου ζητούσαν τελικά και το οποίο ήταν υπερδιπλάσιο της τιμής - 61 Ευρώ - που είχε το ίδιο ολοκαίνουργο στον Κωτσόβολο.

Θα έπρεπε να αναρωτηθεί κανείς, με ποια κριτήρια η εταιρεία Sony ορίζει ένα εξουσιοδοτημένο εργαστήριο Service για να κάνει επισκευές, συντήρηση και service των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Δηλαδή με ποια κριτήρια ο υπεύθυνος το εν λόγω εργαστηρίου service ορίζει το πόσα θέλει για να επισκευάσει ένα κασετοφωνάκι, γνωρίζοντας ότι αν δεν συμφωνήσει στην τιμή ο πελάτης, ο τελευταίος θα έχει χάσει και τα 10 Ευρώ που έδωσε και τα οποία δεν επιστρέφονται;

Είχε δικαίωμα το εν λόγω εργαστήριο service να μην ζητήσει μόνο 130 Ευρώ αλλά να το πάει και στα 500 Ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

Στην Θεσσαλονίκη οι μεταφορές κοστίζουν πλέον και το λεωφορείο γίνεται ταξί!Άσε που υπάρχουν και κάτι λαμόγια ελεγκτές που κυνηγάνε πρόστιμα!Άσε που έβαλαν και security να φιλάει του υπαλλήλους των λεωφορείων για να γλιτώσουν απο την οργή του κόσμου!Και πιο είναι το αστείο ότι ο Ο.α.σ.θ. ισχυρίζεται πως οι σεκιουριτάδες πιάνουν πορτοφολάδες και αυτή συνέλαβαν υπάλληλο του Ο.α.σ.θ. για κλοπή χρημάτων!Χαχα!Καλό έ?

Ανώνυμος είπε...

Αγόρασα ενα ανταλλακτικό για λαπτοπ πριν λίγες ημέρες απο αμερική με αποστολή μέσω ups. Για την αποστολή του αντικειμένου αξίας 90δολαρίων πλήρωσα έξοδα αποστολής 40δολαρια. Σήμερα μου ήρθε στο σπιτι φάκελος απο την ups (επείγον) με χρέωση σε μένα(!!!!) 15ευρώ ο οποίος είχε τα χαρτιά για να παραλάβω το ανταλλακτικό απο το αεροδρόμιο(!!!!!!). Τηλεφωνησα στην εταιρεία και μου είπαν οτι θα πρέπει να παω να παραλλάβω αφού πληρώσω άλλα 45ευρώ(!!!!!) ΕΛΕΟΣ??????

Ανώνυμος είπε...

TΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ.ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Κορινθία έχει μία συννεφιά και κουφόβραση. Στα σύννεφα περνούν κρυφά αεροπλάνα και ψεκάζουν. Τα οξείδια αλουμινίου ζεστά, εισέρχονται στα πνευμόνια μας και κανείς δεν ενδιαφέρεται... τι χαζός κόσμος που θα πεθάνει! ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;;; Ντοκουμέντα είδα εδώ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Εταιρία Agio Motor
Θεσσαλονίκη στην Παπαναστασίου.

Αγόρασα μπουφάν spidi σε ευκαιρία.
Μου βγήκε "καμμένο". Η απάντηση είναι "καλά να πάθω"