24/8/08

ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ACOUSTIC DESIGN

Υπάρχει μια “εταιρεία” , μαγαζί , ισόγειο , υπόγειο , όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε , στην οδό Αδριανού 3 στο Νέο Ψυχικό που λέγεται ACOUSTIC DESIGN , όπου 3 άτομα αδέρφια μεταξύ τους , έχουν στήσει μια επιχείρηση-ΑΠΑΤΗ όπου κάνουν αυτοματισμούς σπιτιών , Home theaters , εγκατάσταση συστημάτων ήχου και εικόνας και λοιπά.

Οι συγκεκριμένοι “κύριοι” χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη εξειδίκευση του αντικειμένου που ασχολούνται , χωρίς να έχουν εργαζομένους σαν υπάλληλους που να γνωρίζουν το αντικείμενο , αναλαμβάνουν δουλειές πελατών , παίρνοντας τους τα χρήματα ΧΩΡΙΣ να παραδίδουν ολοκληρωμένο έργο ή και πολλές φορές να καθυστερούν πολύ πέρα από το λογικό χρονοδιάγραμμα της εργασίας , βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες και ρίχνοντας τις ευθύνες και το βάρος στους εκάστοτε εργαζόμενους , που παρεπιμπτόντως τους έχουν ανασφάλιστους , χωρίς κανονική πρόσληψη και μόνο με 350 ευρώ τον μήνα μαύρη εργασία! Φυσικά επί καθημερινής οχτάωρης εργασίας , 5 μέρες την εβδομάδα.

Στους συγκεκριμένους απατεώνες έχουν γίνει επανειλλημένως καταγγελίες και στο ΙΚΑ και στην επιθεώρηση εργασίας , από παλιότερους εργαζόμενους ,για μη καταβολή δεδουλευμένων αλλά και παράπονα πελατών για μη παράδοση έργου , αφού έχουν πληρώσει υπέρογκα ποσά! Ορισμένοι μάλιστα πελάτες θα τους κυνηγήσουν και δικαστικώς.

Για όλα τα παραπάνω φυσικά υπάρχουν και μαρτυρίες παλιότερων εργαζομένων , οι οποίοι έχουν απειληθεί προκλητικά από τους συγκεκριμένους απατεώνες , ότι θα τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές για δήθεν ζημιές της εταιρείας τους παίρνοντας τους χρήματα , δήθεν ανεκπλήρωτες εργασίες προς στους πελάτες , ότι παράτησαν την δουλειά τους στη μέση , ότι θα τους “σπάσουν στο ξύλο άμα τους βρουν στο δρόμο” και λοιπά. Δηλαδή πράγματα που δεν στέκουν από ανθρώπους που θα χρησιμοποιήσουν βία για να καλύψουν τις απάτες τους.

Επιτέλους η ΑΛΗΤΕΙΑ κάποιων τυχάρπαστων ανθρώπων , που εκμεταλλεύονται νέα παιδιά για ένα κομμάτι ψωμί και η κοροϊδία απέναντι στους πελάτες τους , πρέπει κάποτε να σταματήσει. Η τιμωρία αργά ή γρήγορα γι’αυτούς πλησιάζει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, αυτό είναι πολύ πολύ σοβαρό. Νομίζω ότι θα έπρεπε κάποιος να κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας (τουλάχιστον).

Ανώνυμος είπε...

Εχουν γινει ηδη καταγγελιες φιλε μου και απο προηγουμενους εργαζομενους και μυαλο δεν εχουν βαλει οι απατεωνες...Συνεχιζουν και κανουν τα ιδια!...Αλλα ετσι οπως πανε , θα τους το κλεισουμε το "περιπτερο" που εχουν για εταιρεια!